Compliance Officer

Vi söker en driven och prestigelös Compliance Officer som kommer att arbeta i en föränderlig miljö med varierande arbetsuppgifter.

Om tjänsten
Som Compliance Officer ges du möjlighet att utvecklas och växa i en spännande miljö där du kommer arbeta med varierande uppgifter nära verksamheten. I rollen ansvarar du för att identifiera, hantera och följa upp interna och externa regler i den dagliga verksamheten. Det är ett självständigt arbete med stort ansvar och du får själv vara med och utveckla din roll som vår Compliance Officer. Rollen är en del av operationsteamet och du rapporterar till operationsansvarig.

Ansökan: 
I den här rekryteringen samarbetar Spiltan Fonder med Alumni. Läs mer om tjänsten och hur du ansöker hos Alumni. Vid frågor är du välkommen att kontakta Sophie Lempert. Skicka din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan! 

  • NYHET 14 Apr

    Nyhetsbrev april 2021

    Läs aprils nyhetsbrev. Prenumerera på nyhetsbrevet genom att registrera din e-postadress under Nyheter och Nyhetsbrev ovan.

  • NYHET 09 Apr

    Hur stigande räntor påverkar våra räntefonder

    Stigande räntor påverkar räntefonder på olika sätt, våra företagsobligationsfonder påverkas främst genom räntans effekt på underliggande bolag.

Kontakta oss

Jag vill köpa fondandelar!Jag vill ha nyhetsbrevet!

Fyll i formuläret nedan eller ring oss gärna om du har några frågor: