Compliance Officer

Vi söker en driven och prestigelös Compliance Officer som kommer att arbeta i en föränderlig miljö med varierande arbetsuppgifter.

Om tjänsten
Som Compliance Officer ges du möjlighet att utvecklas och växa i en spännande miljö där du kommer arbeta med varierande uppgifter nära verksamheten. I rollen ansvarar du för att identifiera, hantera och följa upp interna och externa regler i den dagliga verksamheten. Det är ett självständigt arbete med stort ansvar och du får själv vara med och utveckla din roll som vår Compliance Officer. Rollen är en del av operationsteamet och du rapporterar till operationsansvarig.

Ansökan: 
I den här rekryteringen samarbetar Spiltan Fonder med Alumni. Läs mer om tjänsten och hur du ansöker hos Alumni. Vid frågor är du välkommen att kontakta Sophie Lempert. Skicka din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan! 

  • NYHET 11 Jan

    Nyhetsbrev december 2020

    Läs vårt nyhetsbrev för december och helårsrapport för 2020. Registrera dig för prenumeration på vårt nyhetsbrev under fliken Nyheter ovan.

  • NYHET 08 Jan

    Månadsrapporter december 2020

    Vi såg under december fortsatta uppgångar på både aktie- och räntemarknaden. Läs mer om utvecklingen för våra fonder i respektive månadsrapport.

Kontakta oss

Jag vill köpa fondandelar!Jag vill ha nyhetsbrevet!

Fyll i formuläret nedan eller ring oss gärna om du har några frågor:

Den här webbplatsen använder cookies för förbättra din användarupplevelse, för säkerhetsrutiner och för statistik. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till att cookies används. Mer information. Ok