Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av Spiltans webb. Om cookies på spiltanfonder.se

Jag godkänner

Köpa & Sälja

För att öppna en fonddepå och handla fonder går du till Mina Sidor.

För att månadsspara, köpa eller sälja fonder går du till Mina Sidor. Är du inte redan kund öppnar du en fonddepå genom att gå till Mina Sidor och välja Bli Kund. 

Observera att du inte längre kan köpa genom att sätta in pengar på fondernas bankgiro. 

Du kan välja att spara i traditionell fonddepå eller välja investeringssparkonto, ISK. Läs mer här.

Alla nya kunder får boken "Så här kan alla svenskar bli miljonärer" skriven av Per Håkan Börjesson. Kontakta oss på fonder@spiltanfonder.se eller 08-545 813 40 så hjälper vi dig med att komma igång. 

OBS!! BANK-ID OCH CHROME  
Den senaste versionen av webbläsaren Chrome kräver att användaren tillåter körning av "pluginer".  
Läs mer här  


Bryttider för handel är 12.00 för alla vanliga bankdagar.Riskinformation:
Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. Pengar som placeras i fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det investerade kapitalet. Ladda ned faktablad och informationsbroschyr under respektive fond.


Fondhandel efter den 19 november

Alla våra direktkunders innehav finns registrerade i depå hos Fondab från och med den 19 november. För att komma åt din fonddepå och för att handla fonder måste du logga in på Mina Sidor och registrera dig med BankID. Minderåriga och företag har fått nödvändig dokumentation per post. Om du har ett månadssparande måste du logga in och godkänna månadssparandet för att det ska löpa som tidigare.

Bli kund och få en bok!

Du som blir ny kund hos oss får automatiskt boken "Så här kan alla svenskar bli miljonärer" skriven av Per Håkan Börjesson. Om du har frågor så kontakta oss på fonder@spiltan.se eller 08-545 813 40 så hjälper vi gärna till.