Internship på Spiltan Fonder

Nu har du en unik möjlighet att få en spännande och lärorik utvecklingsresa och förutsättningarna för en bra start på din karriär. Spiltan Fonder erbjuder ett års Internship som sträcker sig från starten av sommaren 2021 till slutet av våren 2022. Nu i sommar arbetar du heltid och under hösten 2021 och våren 2022 är det deltid vid sidan av studierna.

Genom Spiltan Fonders Internship kommer du att få lära känna bolaget och få en djupare förståelse för Spiltan Fonders kultur och affär. Du kommer även att bygga ett internt nätverk för din framtida karriär. 

Medarbetare från avdelningar som förvaltning, operations samt kund, sälj och marknad fungerar som mentorer och du får följa dem och övriga kollegor i deras arbete.

Du kommer i huvudsak att arbeta med vår direktkundsaffär tillsammans med övriga privatkundsansvariga men kommer även att få inblick i verksamheten i övrigt.

Vi söker dig som är i slutet av din utbildning och vill kombinera studier och arbete för att få en inblick i arbetslivet genom Spiltan Fonders verksamhet. Du arbetar bra i team och har en god värdegrund, är metodisk och har ett eget driv, ser vikten av struktur och kan arbeta självständigt. Du är initiativrik, empatisk, analytisk, noggrann, uppskattar god kommunikation och samarbete. Du är prestigelös, proaktiv och lösningsorienterad och har ett flexibelt synsätt som hjälper till att skapa rätt förutsättningar för att hantera uppgifter. 

Krav
Du ska hösten 2021 börja sista året på din Bachelor eller Master inom till exempel ekonomi, juridik, marknadsföring, IT eller som ingenjör.

Placeringen för Spiltan Fonders Internship är i Stockholm

Läs mer och ansök   • NYHET 14 Apr

    Nyhetsbrev april 2021

    Läs aprils nyhetsbrev. Prenumerera på nyhetsbrevet genom att registrera din e-postadress under Nyheter och Nyhetsbrev ovan.

  • NYHET 09 Apr

    Hur stigande räntor påverkar våra räntefonder

    Stigande räntor påverkar räntefonder på olika sätt, våra företagsobligationsfonder påverkas främst genom räntans effekt på underliggande bolag.

Kontakta oss

Jag vill köpa fondandelar!Jag vill ha nyhetsbrevet!

Fyll i formuläret nedan eller ring oss gärna om du har några frågor: