iStock-498974970

Återförsäljare & Partners

Du kan spara i våra fonder på flera sätt och hos flera olika aktörer.

Direktsparande

Du kan enkelt direktspara i alla våra fonder. Det enda du behöver göra är att registrera dig som kund hos oss och därefter handla fonder på Mina Sidor genom bankgirokoppling. 

Fördelar med att vara direktsparare hos Spiltan Fonder är att du alltid får hel- och halvårsrapporter direkt i din brevlåda och däremellan även rapporter för kvartal 1 och 3 via e-post. Dessutom får du inbjudningar till olika sparaktiviteter. Du kan också få ta del av sparpresenter i form av bl a böcker och i övrigt håller vi dig som direktsparare uppdaterad på bästa sätt. 

Återförsäljare & samarbetspartners

Vill du hellre spara i våra fonder genom någon av våra samarbetspartners och återförsäljare går det givetvis bra.

I vissa fall måste du leta lite extra för att hitta våra fonder, ta kontakt med oss om du behöver hjälp. Om du sparar i våra fonder hos någon av våra samarbetspartners kan vi inte se att du är kund. Du kan därför lämna din e-postadress till oss för att få löpande information om Spiltan Fonder - Anmäl dig till nyhetsbrevet här.

Nedan har vi listat våra återförsäljare och samarbetspartners:

Banker: 


Pensionsbolag/Försäkringsbolag:


Fondkommissionärer:


Rådgivare/försäkringsförmedlare:


Övriga:


Vi arbetar hårt för att kunna erbjuda våra fonder hos ännu fler samarbetspartners och återförsäljare. Saknas våra fonder där du fondsparar får du gärna höra av dig till dem och framför ditt önskemål om att få in våra fonder i fondutbudet.


Riskinformation: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. Pengar som placeras i fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det investerade kapitalet. Ladda ned faktablad och informationsbroschyr under Rapporter och dokument.

  • NYHET 20 Oct

    Nya EU-regelverk ska göra det enklare för kunder att välja hållbart

    Nya regelverk träder snart i kraft som påverkar och formar hur vi tar investeringsbeslut kopplat till hållbarhet. Emma Englén och Rebecka Dahlin jobbar med bolagsinvesteringar på Spiltan Fonder och ger sin syn på hur detta påverkar oss som fondbolag.

  • NYHET 08 Oct

    Nyhetsbrev oktober 2020

    Läs fondernas rapporter för tredje kvartalet och oktobers nyhetsbrev.

Kontakta oss

Jag vill köpa fondandelar!Jag vill ha nyhetsbrevet!

Fyll i formuläret nedan eller ring oss gärna om du har några frågor:

Den här webbplatsen använder cookies för förbättra din användarupplevelse, för säkerhetsrutiner och för statistik. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till att cookies används. Mer information. Ok