Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av Spiltans webb. Om cookies på spiltanfonder.se

Jag godkänner

Jobba hos oss

Här kan du se vilka lediga tjänster som finns just nu. Finns det ingen ute för tillfället är du välkommen att skicka en spontanansökan med CV och personligt brev.

Spiltan Fonder är idag 18 anställda men vi växer så det knakar. Bolagets anställda kan delas upp i förvaltning och analys, marknad och försäljning samt kundtjänst och administration. Gemensamt för alla anställda är ett stort engagemang för bolagets kunder och en ständig vilja och strävan att utveckla, förbättra och effektivisera sitt arbete. Ett jobb som förutsätter stort eget ansvar och driv men också väldigt roligt då man har stor möjlighet att påverka sina egna arbetsuppgifter.

Nedan kan du se om vi har några lediga tjänster tillgängliga. Om det inte finns någon tjänst ute just nu är du alltid välkommen att skicka en spontanansökan med CV och personligt brev. Skicka då till fonder@spiltanfonder.se.

Vi tycker det är extra roligt när kvinnor hör av sig då vi strävar efter att få en jämnare fördelning mellan könen, men alla är naturligtvis välkomna att söka!