iStock-498974970

Bli kund

Välkommen att öppna en fonddepå och spara i våra fonder.

Starta ett sparande

För att öppna en fonddepå och handla i våra fonder klickar du på Mina Sidor och väljer Bli Kund. Du kommer att få besvara kundkännedomsfrågor, bekräfta kontaktuppgifter, signera insynsfullmakt för Spiltan Fonder, registrera ditt bankkonto samt godkänna allmänna villkor och depåavtal. Signering sker med Bank-ID.

Du kan välja att spara i vanlig fonddepå, investeringssparkonto (ISK) eller IPS. Du kan ha flera depåer för att särskilja andelar med olika sparmål eller syfte. Och kom ihåg att det bästa sparandet är det som blir av. 

Spara som minderårig

Klicka på Mina Sidor och Bli Kund och välj Minderårig för att komma vidare i registreringen. Du kommer att få nödvändig dokumentation för signering per post.

Spara som företag

Klicka på Mina Sidor och Bli Kund och välj Företag för att komma vidare i registreringen. Du kommer att få nödvändig dokumentation för signering per post.

Riskinformation: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. Pengar som placeras i fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det investerade kapitalet. Ladda ned faktablad och informationsbroschyr under Rapporter och dokument.

  • NYHET 11 May

    Vi söker en Marknadskommunikationsansvarig

    Spiltan Fonder söker nu sin nästa Marknadskommunikationsansvarig som vill vara med på deras fortsatta utvecklingsresa. Hos Spiltan Fonder kommer...

  • NYHET 07 May

    Månadsrapporter - april 2021

    Läs om utvecklingen i våra fonder under april månad i respektive fonds månadsrapport.

Kontakta oss

Jag vill köpa fondandelar!Jag vill ha nyhetsbrevet!

Fyll i formuläret nedan eller ring oss gärna om du har några frågor: