Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av Spiltans webb. Om cookies på spiltanfonder.se

Jag godkänner

Handla Fonder

För att köpa, sälja, byta fond och hantera månadssparande loggar du in på Mina Sidor.

Inloggning - Som myndig privatperson loggar du in med BankID. Inloggning för minderåriga görs med 12-siffrigt personnummer och lösenord. Företag loggar in med organisationsnummer, med prefix 00, och lösenord.

Köp - genomförs via en bankgirokoppling mellan din depå och ditt bankkonto. Bankgirokopplingen gör det möjligt att dra pengar från ditt bankkonto vid köp av andelar. Du kan också välja att ha likvida medel i dina depåer och vill du köpa andelar med dessa medel går transaktionen något snabbare än om du köper via bankgirokoppling.

Sälj – vid försäljning av andelar kan du välja om du vill att likviden ska ligga kvar i depån eller om du vill ha pengarna utbetalda till ditt bankkonto.

Fondbyte - Logga in på Mina Sidor och välj depå. Under Innehav väljer du Byt i rullgardinen längst ut till höger för respektive fond.

Månadssparande. Du startar och hanterar månadssparande inloggad på Mina Sidor.

Spara som gåva – om du vill månadsspara till någon annan loggar du in på Mina Sidor och väljer Spara som Gåva. Är du inte själv kund behöver du registrera dig genom att välja Bli Kund under Mina Sidor. Du kan spara som gåva utan att själv öppna en fonddepå.  

Bryttid för handel är 12.00.


Använd inte bankgiro för köp

Från och med den 19 november 2018 sköts all fondhandel på Mina Sidor. Det är inte längre möjligt att köpa fondandelar genom att sätta in pengar på fondernas bankgiron. Köp och sälj sköts med bankgirokoppling mellan din fonddepå och ditt bankkonto. 

Riskinformation:

Historisk avkastning är inte någon garanti för framtida avkastning. De pengar du investerar i fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det investerade beloppet.
Informationsbroschyr och faktablad kan beställas från Spiltan Fonder: 08-545 813 40 eller hämtas under: