22 Jan

Årsbesked på väg

Vi postar i dagarna ut Årsrapporten tillsammans med årsbesked för 2018. Årsrapporten finns även att läsa på vår hemsida.

I Årsrapporten kan du som vanligt läsa om fondernas utveckling under fjärde kvartalet. Du kan även läsa om vår investeringsfilosofi och hur vi investerar ansvarsfullt. Vi svarar också på en del frågor kring uppgraderingen av vårt digitala kunderbjudande. 

I årsbeskedet framgår att vi flyttat våra direktkunders andelar till Fondab vilket gör att saldo vid årsskiftet på detta årsbesked är 0. För aktuellt innehav per den 31 december loggar du in på Mina Sidor och hämtar årsbesked från Fondab. Innehav och transaktioner är inrapporterat till Skatteverket och allt du behöver göra är att kontrollera att det som finns förtryckt i din deklaration stämmer.  

Har du frågor är du alltid välkommen att höra av dig till oss på tel. 08-545 813 40 eller e-post: fonder@spiltan.se

Om du ännu inte aktiverat din nya fonddepå är det bra att göra det så snart som möjligt. Det är nödvändigt för att kunna hämta årsbesked, göra fondaffärer och aktivera månadssparande.


  • 17 Feb

    Högräntefonden favoritfond hos Placera

    Högräntefonden lyfts av Pär Ståhl, fondexpert på Placera, fram som ett intressant alternativ för den...

  • 11 Feb

    Globalfond Investmentbolag åter valbar i Premiepensionen

    I samband med förändringarna av Premiepensionens fondutbud försvann Spiltan Globalfond Investmentbolag...

Visa fler

Kontakta oss

Jag vill köpa fondandelar!Jag vill ha nyhetsbrevet!

Fyll i formuläret nedan eller ring oss gärna om du har några frågor:

Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till att cookies används. Mer information. Ok!