21 Aug

Pensionsmyndighetens brev om Globalfonden

Sedan i juni har Spiltan Globalfond Investmentbolag varit köpstoppad på Pensionsmyndighetens fondtorg och nu har spararna fått brev om avregistrering.

I och med förändringarna på Pensionsmyndighetens Fondtorg ställs krav på 3-årshistorik för fonder för att få finnas med på Fondtorget. Eftersom Spiltan Globalfond Investmentbolag blir 3 år först den 4 oktober så kommer Pensionsmyndigheten att avregistrera fonden. Andelsägare i fonden har idag fått ett brev från Pensionsmyndigheten om att deras andelar kommer att säljas den 10 september och bli överflyttade till 7e AP-fondens SÅFA. Läs mer på Pensionsmyndighetens hemsida där ni även kan läsa brevet som gått ut till andelsägarna här.

Vi på Spiltan Fonder kommer att inkomma med en ny ansökan för Spiltan Globalfond Investmentbolag till Pensionsmyndigheten så fort fonden har fyllt 3 år, vilket är den 4e oktober i år. 


  • 27 May

    Nyhetsbrev maj 2020

    Nyhetsbrevet för maj är utskickat. Läs förvaltarkommentarer och om vår kommande digitala sparträff den...

  • 14 May

    Rapportperioden avslutas med starka rapporter från Storytel, Addtech och Nibe

    Rapportperioden för det första kvartalet avslutades nu i veckan för oss med Storytel, Addtech och Nibe....

Visa fler

Kontakta oss

Jag vill köpa fondandelar!Jag vill ha nyhetsbrevet!

Fyll i formuläret nedan eller ring oss gärna om du har några frågor:

Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till att cookies används. Mer information. Ok!