Kvadrat Enkel. spiltanfärg
28 Jan

Från och med nu finns samtliga våra fonder hos Swedbank och Sparbankerna efter att Spiltan Enkel nyligen lagts till i deras fondutbud.

Nu kan du spara i Spiltan Enkel hos Swedbank och Sparbankerna

Spiltan Enkel är vår fond-i-fond som placerar i våra andra fonder enligt fördelningen 70 procent aktiefonder och 30 procent räntefonder. Ett enkelt och smidigt sparande som ger bred exponering och där vi ser till att fördelningen mellan de underliggande fonderna är konstant över tid.   

För att hitta Spiltan Enkel i Swedbank och Sparbankernas fondutbud söker du på ”Spiltan” i sökfältet ”kurslista” som du hittar på sidan ”Fondlista”.  

Riskinformation: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. Pengar som placeras i fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det investerade kapitalet. Ladda ned faktablad och informationsbroschyr under Rapporter och dokument.

  • NYHET 23 Feb

    Hur vi väljer bolag till våra fonder

    Med Spiltanmetoden säkerställer vi att vi bara investerar i de bolag som uppfyller våra investeringskriterier.

  • NYHET 16 Feb

    Bra tillfälle att se över din pension

    Nu skickas det orange kuvertet ut till alla svenskar som tjänat in till sin allmänna pension. Ett bra tillfälle att se över sitt pensionssparande.

Visa fler

Kontakta oss

Jag vill köpa fondandelar!Jag vill ha nyhetsbrevet!

Fyll i formuläret nedan eller ring oss gärna om du har några frågor:

Den här webbplatsen använder cookies för förbättra din användarupplevelse, för säkerhetsrutiner och för statistik. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till att cookies används. Mer information. Ok