Privata Affärer Läsarnas Favorit_x
04 Feb

Privata Affärers läsare har för sjätte gången utsett Spiltan Aktiefond Investmentbolag till Läsarnas favorit.

Spiltan Aktiefond Investmentbolag återigen utsedd till ”Läsarnas favorit”

Läsarna av Privata Affärer, Nordens största privatekonomiska magasin, har röstat fram Spiltan Aktiefond Investmentbolag till Läsarnas Favorit. Det är sjätte gången fonden får utmärkelsen under dess tioåriga historik. 

-    Vi är självklart jätteglada och stolta över att Privata Affärers läsare än en gång har röstat fram fonden som sin favoritfond. Det är helt enkelt ett väldigt fint erkännande att fonden fått fondbranschens Jerringpris än en gång och vi hoppas att spararna även framöver kommer att vara nöjda med fonden, säger Erik Brändström förvaltare av Spiltan Aktiefond Investmentbolag. 


Dessutom var Spiltan Aktiefond Stabil nominerad i Sverigefondskategorin och Spiltan Småbolagsfond nominerad i kategorin Småbolagsfond.


Läs artikeln i Privata AffärerRiskinformation: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. Pengar som placeras i fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det investerade kapitalet. Ladda ned faktablad och informationsbroschyr under Rapporter och dokument.

  • NYHET 20 May

    Spiltan Aktiefond Stabil med i Movestics fondutbud

    Från och med den 20 maj kan du välja Spiltan Aktiefond Stabil i ditt pensionssparande hos Movestic.

  • NYHET 19 May

    Tre stora fördelar med månadssparande

    Den senaste tiden har börsen präglats av kraftiga rörelser. Ett bra sätt att slippa fundera över om och när börsen går upp eller ned i ett långsiktigt...

Visa fler

Kontakta oss

Jag vill köpa fondandelar!Jag vill ha nyhetsbrevet!

Fyll i formuläret nedan eller ring oss gärna om du har några frågor: