solig skog
12 Aug

Spiltan Aktiefond Stabil placerar sig som bästa Sverigefond på 10 år när Placera.nu gör en genomgång av fonder på Morningstar.

Spiltan Aktiefond Stabil bästa Sverigefond på 10 år

Pär Ståhl skriver bland annat: "Överst hittar vi Spiltan Aktiefond Stabil med en avkastning på närmare 500 procent under perioden. Fonden förvaltas av Erik Brändström och Pär Andersson. De har förvaltat fonden tillsammans sedan 2008. Men fonden startades redan 2002 och Erik Brändström har varit fonden trogen sedan dess. Det gör att Erik Brändström hör till de fondförvaltare som förvaltat sin sverigefond längst." 

Han skriver vidare: "Den årliga avkastningen för Spiltan Aktiefond Stabil de senaste tio åren är höga 19,5 procent. Med det som imponerar är den låga risken i fonden som skapar fondkategorins högsta riskjusterade avkastning."

Klicka här för att läsa artikeln.


Riskinformation: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. Pengar som placeras i fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det investerade kapitalet. Ladda ned faktablad och informationsbroschyr under Rapporter och dokument.

  • NYHET 19 Nov

    Nyhetsbrev november 2021

    Läs vårt nyhetsbrev för november 2021.

  • NYHET 19 Nov

    Ingen handel i Globalfond Investmentbolag torsdag 25 november

    Ingen handel i Spiltan Globalfond Investmentbolag på grund av Thanksgiving.

Visa fler

Kontakta oss

Jag vill köpa fondandelar!Jag vill ha nyhetsbrevet!

Fyll i formuläret nedan eller ring oss gärna om du har några frågor: