stenar hav kväll
08 Mar

Vår defensiva och prisbelönta Sverigefond Spiltan Aktiefond Stabil är nu tillgänglig för pensionssparande hos Futur Pension.

Spiltan Aktiefond Stabil tillgänglig hos Futur Pension

Vi är glada att kunna meddela att Spiltan Aktiefond Stabil nu är tillgänglig för pensionssparande hos Futur Pension (tidigare Danica Pension).

För att hitta fonden väljer du det fondutbud som gäller för ditt pensionssparande  hos Futur Pension.

Vi på Spiltan Fonder är självklart väldigt glada och tacksamma för förtroendet. Det är en kvalitetsstämpel och vi ser det som ett bevis på att vår förvaltning uppskattas. Spiltan Aktiefond Stabil har genom åren fått flera utmärkelser från bland annat Morningstar och Privata Affärer för sin goda riskjusterade avkastning.

Riskinformation: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. Pengar som placeras i fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det investerade kapitalet. Ladda ned faktablad och informationsbroschyr under Rapporter och dokument.

  • NYHET 13 Jul

    Spiltan Aktiefond Stabil rekommenderad av Placera.nu

    Spiltan Aktiefond Stabil tas in som köpvärd fond i juli av Placera.nu.

  • NYHET 06 Jul

    Halvårsrapport 2021

    Nu finns vår halvårsrapport för 2021 tillgänglig. Registrera dig för kostnadsfri prenumeration på vårt nyhetsbrev under fliken Nyheter ovan.

Visa fler

Kontakta oss

Jag vill köpa fondandelar!Jag vill ha nyhetsbrevet!

Fyll i formuläret nedan eller ring oss gärna om du har några frågor: