Fondguiden
01 Jul

Swedbank och Sparbankerna har valt ut Spiltan Aktiefond Stabil till sin Fondguide, en utvald del av deras fondutbud med fonderna de anser har bäst framtidsutsikter.

Spiltan Aktiefond Stabil utvald till Swedbank och Sparbankernas Fondguide

Fondguiden beskrivs av Swedbank och Sparbankerna som ett utbud fonder med stark förvaltning och goda utvecklingsmöjligheter. Och det är Fondguiden som ligger till grund för de rekommendationer som görs inom Swedbank och Sparbankerna. 

Under urvalsprocessen jämförs fondens framtidsutsikter med andra fonder inom samma kategori. I urvalsprocessen fokuserar man på fem kriterier: fondbolaget, förvaltningsteamet och organisationen, investeringsprocessen, hållbarhet och fondens prestation. 

Vi på Spiltan Fonder är självklart väldigt glada och tacksamma för förtroendet att bli utvalda till Fondguiden med Spiltan Aktiefond Stabil. Vi ser det som en kvalitetsstämpel och ett bevis på att vår förvaltning uppskattas. Spiltan Aktiefond Stabil har genom åren blivit prisbelönad ett flertal gånger för sin goda riskjusterade avkastning. I år har fonden blivit utsedd till Bästa Sverigefond av både Morningstar och Privata Affärer för 2019 års prestation.

  • NYHET 04 Aug

    Placera rekommenderar fyra av Spiltan Fonders fonder

    Placeras fondexpert Pär Ståhl lyfter fram fyra av Spiltan Fonders fonder i en artikel om att komma igång med sitt fondsparande.

  • NYHET 22 Jul

    Numera även hos SEB

    SEB har valt att ta med tre av våra fonder i sitt fondutbud. Fonderna är Spiltan Aktiefond Stabil, Spiltan Aktiefond Investmentbolag samt Spiltan...

Visa fler

Kontakta oss

Jag vill köpa fondandelar!Jag vill ha nyhetsbrevet!

Fyll i formuläret nedan eller ring oss gärna om du har några frågor:

Den här webbplatsen använder cookies för förbättra din användarupplevelse, för säkerhetsrutiner och för statistik. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till att cookies används. Mer information. Ok