iStock-639006042
14 Jan

I juni förra året startade vi Spiltan Enkel. Fram till nu har fonden bara funnits tillgänglig för dem som sparar direkt hos oss men då vi fått mycket frågor och önskemål ges nu möjlighet att spara i fonden även hos Avanza och Nordnet.

Spiltan Enkel till Avanza och Nordnet

Nu finns Spiltan Enkel även hos Avanza och Nordnet. Fonden är en fond-i-fond och en färdig lösning för de som söker ett enkelt sparande. 

Fonden placerar i Spiltan Fonders befintliga fonder med fördelningen cirka 70 procent aktiefonder och cirka 30 procent räntefonder. Det ger spararen en mix av framgångsrikt aktivt förvaltade Sverigefonder och företagsobligationsfonder samt smarta passivt förvaltade investmentbolagsfonder. Fondens avgift är 0,77 procent vilket motsvarar den avgift man hade betalt om man som sparare själv satt ihop fondportföljen.  

Under fondens första halvår har tillgängligheten varit begränsad och endast funnits för dem som sparar direkt hos Spiltan Fonder, men som ett svar på kundefterfrågan lanseras från och med den 13 januari Spiltan Enkel hos Avanza och Nordnet. 


  • 17 Feb

    Högräntefonden favoritfond hos Placera

    Högräntefonden lyfts av Pär Ståhl, fondexpert på Placera, fram som ett intressant alternativ för den...

  • 11 Feb

    Globalfond Investmentbolag åter valbar i Premiepensionen

    I samband med förändringarna av Premiepensionens fondutbud försvann Spiltan Globalfond Investmentbolag...

Visa fler

Kontakta oss

Jag vill köpa fondandelar!Jag vill ha nyhetsbrevet!

Fyll i formuläret nedan eller ring oss gärna om du har några frågor:

Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till att cookies används. Mer information. Ok!