erik blå png
11 Jun

Spiltan Fonder är ett av de fondbolag som lyckats bäst så här långt i år, skriver Dagens Industri.

Spiltan Fonder bland de bästa fondbolagen hittills i år

I en artikel i Dagens Industri (11 juni) omnämns Spiltan Fonder som ett av de fondbolag som lyckats bäst hittills i år. Erik Brändström som är ansvarig förvaltare för Spiltan Aktiefond Stabil och Spiltan Aktiefond Investmentbolag berättar bland annat att han passat på att öka i några bolag som för stunden inte får särskilt mycket uppmärksamhet.

”Ett bra bolag är ett bra bolag är ett bra bolag, men marknadens perspektiv är kortsiktigt och många köper sånt som rör sig väldigt mycket fram och tillbaka. Jag vill ha bolag som är bra över tid, och köper de till, ur mina ögon, ett bra pris”, säger Erik Brändström i artikeln.

Klicka här för att läsa artikeln (OBS låst artikel).

Riskinformation: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. Pengar som placeras i fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det investerade kapitalet. Ladda ned faktablad och informationsbroschyr under Rapporter och dokument.

  • NYHET 13 Jul

    Spiltan Aktiefond Stabil rekommenderad av Placera.nu

    Spiltan Aktiefond Stabil tas in som köpvärd fond i juli av Placera.nu.

  • NYHET 06 Jul

    Halvårsrapport 2021

    Nu finns vår halvårsrapport för 2021 tillgänglig. Registrera dig för kostnadsfri prenumeration på vårt nyhetsbrev under fliken Nyheter ovan.

Visa fler

Kontakta oss

Jag vill köpa fondandelar!Jag vill ha nyhetsbrevet!

Fyll i formuläret nedan eller ring oss gärna om du har några frågor: