04 Aug

Placera rekommenderar fyra av Spiltan Fonders fonder

Placeras fondexpert Pär Ståhl lyfter fram fyra av Spiltan Fonders fonder i en artikel om att komma igång med sitt fondsparande.

Pär Ståhl presenterar tre fondportföljer med olika riskprofiler och avgiftsnivåer. I fondportföljen ”Snåljåpen” har Ståhl valt bland bra fonder med låga avgifter och här finns Spiltan Räntefond Sverige med och utgör 40 procent av portföljens totala vikt. I fondportföljen ”Latmasken”, med lite högre riksnivå än Snåljåpen, kvalificerar sig Spiltan Aktiefond Investmentbolag med motiveringen att den är ett unikt alternativ för den som vill ha en passivt förvaltad svensk aktieindexfond, som dessutom gått bättre än Stockholmsbörsens index sedan start. I den tredje fondportföljen ”Fondatleten”, med högre risk och avkastningspotential än de tidigare två nämnda, finns både Spiltan Högräntefond och Spiltan Aktiefond Stabil med. Pär Ståhl skriver att Spiltan Aktiefond Stabil är en av de bästa aktivt förvaltade Sverigefonderna på marknaden.

Tre fondportföljer att ta rygg på

Våra båda investmentbolagsfonder finns också med när Pär Ståhl tipsar om bra fonder för barnsparande, Ny fond i barnens portfölj – så gör jag.

Riskinformation: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. Pengar som placeras i fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det investerade kapitalet. Ladda ned faktablad och informationsbroschyr under Rapporter och dokument.

  • NYHET 30 Nov

    Nyhetsbrev november 2020

    Läs vårt nyhetsbrev för november och registrera dig för prenumeration under fliken Nyheter ovan.

  • NYHET 27 Nov

    Lars Lönnquist ger en uppdatering om våra räntefonder

    Ansvariga ränteförvaltare Lars Lönnquist med över 30 års erfarenhet av den svenska ränte- och obligationsmarknaden uppdaterar oss om marknaden och våra två räntefonder.

Visa fler

Kontakta oss

Jag vill köpa fondandelar!Jag vill ha nyhetsbrevet!

Fyll i formuläret nedan eller ring oss gärna om du har några frågor:

Den här webbplatsen använder cookies för förbättra din användarupplevelse, för säkerhetsrutiner och för statistik. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till att cookies används. Mer information. Ok